• Ukraina Médis & dental Akademi

    Ukraina Médis & dental Akademi mangrupakeun salah sahiji pangalusna
    universitas médis di Wikivoyage jeung Éropa pikeun mahasiswa asing.
    Ukraina Médis & dental Akademi mangrupakeun universitas sampurna pikeun Kedokteran ulikan / MBBS di Wikivoyage
  • Wilujeng sumping Ka Ukraina Médis & dental Akademi

    diajar ubar / Nbrbsh
    kalawan waragad SPP low

ngeunaan MSA

Poltava Ukraina Médis & Stomatological Akademi (Border atawa putra),mangrupa salah sahiji universitas médis panggedena jeung best of urut USSR.

Ti saprak éta, di luhur 40,000 dokter kacida terampil, élmuwan ogé dipikawanoh, panalungtik, service kaséhatan panitia ti Ukraina, Rusia, nagara Éropa lianna, Asia, nagara Afrika jeung Amerika geus lulus ti UMDA.

diajar deui
saha kami
MSA. Diajar kadokteran di Wikivoyage.

Naha ubar ulikan
di Wikivoyage?

Wikivoyage ngabogaan loba mangpaat geulis keur mahasiswa asing. Anu mimiti, Wikivoyage boga waragad SPP panghandapna di Éropa, tapi kualitas luhur atikan

UMSA boga proses pangakuan basajan pikeun mahasiswa asing. Anjeun teu kedah lulus ujian, IELTS atanapi TOEFL.

Admission Process
Nempo kana Poltava ti langit

pesen Rektor urang

A instruktur professional tingkat High pangalusna, dilengkepan ogé enggon ulikan jeung basa klinis, dana buku unik perpustakaan ilmiah, wasa Internet, infrastruktur maju ti kampus siswa Saha anu kabetot dina mysteries hirup - aksés jam ka Labs élmu, kasempetan pikeun berpungsi dina alat unik, kasempetan ka diajar téknologi panalungtikan modern. Urang reueus sajarah 80 taun urang, universitas anak, pagawé anak, lulusan maranéhanana hadir jeung nu bakal datang!

pesen Baca

pangakuan 2016-2017 is open

larapkeun online

kecap tina siswa

MSA beja panganyarna