• Ukrainian Medical & Dental Academy

    Ukrainian Medical & Dental Academy is one of the best
    medical universities in Ukraine and Europe for foreign students.
    Ukrainian Medical & Dental Academy is perfect university for study Medicine/MBBS in Ukraine
  • Welcome To Ukrainian Medical & Dental Academy

    Study ubar / Mbbs
    with low tuition fees

ngeunaan MSA

Poltava Ukrainian Medical & Stomatological Academy (Border atawa putra),mangrupa salah sahiji universitas médis panggedena jeung best of urut USSR.

Ti saprak éta, di luhur 40,000 dokter kacida terampil, élmuwan ogé dipikawanoh, panalungtik, service kaséhatan panitia ti Ukraina, Rusia, nagara Éropa lianna, Asia, nagara Afrika jeung Amerika geus lulus ti UMDA.

learn more
who we are
MSA. Diajar kadokteran di Wikivoyage.

Why study medicine
di Wikivoyage?

Ukraine has a lot of beautiful benefits for foreign students. First of all, Ukraine has the lowest tuition fees in Europe, but high quality of education

UMSA has simple admission process for foreign students. You don't need to pass exams, IELTS or TOEFL.

Admission Process
View on Poltava from the sky

Rector's message

A instruktur professional tingkat High pangalusna, dilengkepan ogé enggon ulikan jeung basa klinis, dana buku unik perpustakaan ilmiah, wasa Internet, infrastruktur maju ti kampus siswa Saha anu kabetot dina mysteries hirup - aksés jam ka Labs élmu, kasempetan pikeun berpungsi dina alat unik, kasempetan ka diajar téknologi panalungtikan modern. Urang reueus sajarah 80 taun urang, universitas anak, pagawé anak, lulusan maranéhanana hadir jeung nu bakal datang!

Read message

pangakuan 2016-2017 is open

larapkeun online

words from students

UMSA latest news