• Ukrainian Medical & Dental Academy

  Ukrainian Medical & Dental Academy is one of the best
  medical universities in Ukraine and Europe for foreign students.
  Ukrainian Medical & Dental Academy is perfect university for study Medicine/MBBS in Ukraine
 • Welcome To Ukrainian Medical & Dental Academy

  Study mjekësi / Nbrbsh
  with low tuition fees

Rreth MSA

Poltava Ukrainian Medical & Stomatological Academy (Border ose biri),është një nga më të mëdha dhe universitetet më të mira mjekësore të ish-Bashkimit Sovjetik.

Që atëherë, mbi 40,000 mjekët shumë të aftë, shkencëtarët njohur, Kërkuesit, Organizatorët e shërbimeve shëndetësore nga Ukraina, Rusi, vende të tjera evropiane, aziatik, vendet afrikane dhe amerikane kanë diplomuar UMDA.

learn more
kush jemi
MSA. Studiuar mjekësi në Ukrainë.

Why study medicine
në Ukrainë?

Ukraine has a lot of beautiful benefits for foreign students. First of all, Ukraine has the lowest tuition fees in Europe, but high quality of education

UMSA has simple admission process for foreign students. You don't need to pass exams, IELTS or TOEFL.

Admission Process
View on Poltava from the sky

Rector's message

Një më të mirë të nivelit të lartë instruktorëve profesional, pajisur mirë objektet studimore dhe bazat klinike, Fondet unike libër të bibliotekës shkencore, hyrje në internet, Infrastruktura e zhvilluar e kampusit të studentëve që janë të interesuar në misteret e jetës - Qasje orë të laboratorëve shkencorë, mundësi për të punuar në pajisje të veçantë, mundësi për të mësuar e teknologjive moderne të kërkimit. Ne jemi krenarë për historinë tonë 80-vjeçare, universiteti i saj, punonjësit e saj, diplomuarit e tyre të tanishme dhe të ardhshme!

Read message

pranim 2016-2017 is open

aplikoni online

words from students

UMSA latest news